Bag Low carb drømmekage med Sukrin

http://culusbonus.dk/wp-content/uploads/2014/10/Low-carb-drømmekage-med-Sukrin.jpgForsøger du at spise efter LCHF reglerne? Og måske i det hele taget prøver at undgå sukker og stivelse? For mange danskere kan det være lidt af en udfordring, at leve efter LCHF reglerne uden at få store cravings efter søde sager som kage. Vi vil derfor løbende komme med bud på, hvilke søde sager du kan bage, uden at gå på kompromis med LCHF reglerne. Kodeordet er Sukrin.

Denne opskrift er på den klassiske, danske drømmekage, som de fleste danskere har kært. Denne opskrift er fundet hos proteinopskrifter.dk, og er helt uden sukker, da dette er erstattet af Sukrin.

Low carb drømmekage med Sukrin:

Ingredienser:

125 g banan

100 ml kokosmælk eller almindelig mælk

50 g kokosmel

25 g vanilleeproteinpulver

2 hele æg

15 g kokosflager

10 g Sukrin

1 tsk. bagepulver

Fyld:

20 g smør

35 g kokosflager

35 g Sukrin Gold

15 g agave sirup

20 g kokosmælk eller almindelig mælk

Sådan gør du:

Mos bananen i en skål, og bland herefter proteinpulver, kokosmel, kokosmel, Sukrin og bagepulver heri.  Bland herefter æg og kokosmælk i, og rør kraftigt.

Hæld dejen i en kageform og bag den på 160 grader i ca. 25-30 minutter. Kagen skal være fast i det. Tag kagen ud efter 25-30 minutter, og skru ovnen ned på 220 grader.

Smelt smør med Sukrin Gold, sirup, kokosmælk og kokosflager i en gryde, og kom efterfølgende fyldet oven på kagen. Stil kagen i ovnen igen og bag den i de sidste 6-8 minutter, for at få en sprød og crunchy topping.

Lad kagen køle lidt af og nyd nu din lækre Low carb drømmekage med Sukrin. Bon appetit!

God at vide om Sukrin og bagning

Denne kage er blot en ud af mange normale opskrifter på kage, hvor alt sukker kan skiftes ud med Sukrin. Der findes endvidere mange forskellige typer af Sukrin, som for eksempel Sukrin Gold, så du kan være sikret et produkt, der passer til det du skal bage.

Det, der er godt at vide, når man bager med Sukrin er, at man kun skal bruge ca. halvdelen af doseringen. Det vil sige, at hvis du i virkeligheden skal bruge 100 g. sukker, så skal du kun bruge 50 g. Sukrin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *