Beauté Pacifique & Jurlique din genvej til skønhed

Hej alle så er det igen blevet tid til et lille blogindlæg fra min side af

I dag skal jeg anmelde to skønhedsprodukter fra henholdsvis Beauté Pacifique og Jurlique.

Det anerkendte danske brand

Beauté Pacifique er et dansk produceret hudplejemærke som er en internationalt kendt brand det sælges i fem verdensdele. Selve virksomheden blev grundlagt af Flemming K. Christensen i 1997, da denne efter mange års samarbejde med landet førende dermatologer og lægemiddelvirksomheder bestræbte sig på at udvikle et diagnose- udstyr for at kunne se og måle hudens tilstand før og efter brug af lægemidler.

Dette betyder at Flemming K. Christensen vision var og stadigvæk er, at skabe produkter som man kan se effekterne af i spejlet og objektivt via ultralydsscanning.

Derma- kosmetik og Helena Christensen

Beauté Pacifique’s produkter er det man kalder for derma- kosmetik, da deres produkter altid stræber efter at altid leve op til kosmetikdirektivet, derfor lægger deres produkter tæt på grænsen mellem kosmetik og lægemidler.

Deres produkt ”Créme Métamorphique” er endda så effektfuld at de i et uafhængigt placebo-kontrolleret studie udført af professor Peter Bjerring på Marselisborg Hospitals dermatologiske afdeling, påviste at cremen efter fem dage kan forstærke hudens indre fiberstruktur, så alderssymptomerne bliver formindsket så meget, at det både kunne ses tydeligt med øjnene og via en ultralydsscanning.

Derudover er deres produkt så vellidt at selveste Helena Christensen har besluttet sig for at være Beauté Pacifique’s Goodwill ambassadør, da hun gerne vil sprede kendskabet om Beauté Pacifique

Anti-age cremen

Det produkt som jeg har valgt at anmelde i dag er en øjencreme som hedder Beauté Pacifique A-vitamin øjencreme. Øjencremen er en såkaldt anti-age cremen, og dens primære funktion er at formindske mørke rander og forebygger aldersforandringer.  Cremen indeholder desuden tre forskellige vitamin A, som genopbygger din huds struktur. I løbet af ugen brugte jeg cremen morgen og aften hver anden dag, som det blev anbefalet, da ens hud skal vænne sig til A-vitaminerne. Jeg kunne rent faktisk se forskel på mit ansigt efter kun en uges brug, da mine mørke rander rent faktisk blev formindsket betydeligt, derfor er det et produkt som jeg helt klart kan anbefale.

Hvis du gerne vil vide mere om Beauté Pacifique’s produkter og målsætning så klik her.

Jurlique det tyske mærke fra Australien

Jurlique er et kosmetikmærke hvis varemærke er at deres produkter alle er organiske og naturlige. Firmaet blev grundlagt af Ulrike og Jürgen Klein som flyttede fra Tyskland til Australien, for at kunne dyrke deres planter i mere rene omgivelser. Derfra anvendte de naturlige planter og urter såsom morgenfrue, rose, lavendel, kamille, m.m. som de anvendte til skønhedspleje.

Det produkt som fra Jurlique som jeg har gjort brug af i den seneste uge, er ”Lavender Hand Cream”, som er en let håndcreme der beroliger og plejer, og beskytter dine hænder og negle. Denne creme valgte jeg at købe fordi jeg tit har tørre hænder, og derfor gerne vil have en creme som beskytter mig mod fugttab hele dagen.  Cremen virkede som den skulle, og jeg har haft fugtige og bløde hænder i den forgange nu der gik, og derfor et produkt som jeg helt klart kan anbefale.

Hvis du gerne vil vide mere Jurlique og deres filosofi så klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *