dado sens

Dado Sens: et godt valg for hudproblemer

Dado Sens er et tysk mærke som producerer skønhedspleje uden konserveringsmidler baseret på naturen. Dado Sens følger et meget specifikt princip i deres produktion og udvikling af nye produkter: Kun de producenter, der forstår hud, kan opfylde behovene optimalt. Smuk hud er sund hud!

Dado Sens laver både hudpleje fri for konservering, men også en række dermatologiske serier, som er lavet til dem med specielle forventninger til den hudpleje, de bruger, når deres hud er ekstra sensitiv.

For Dado Sens handler hudpleje om tillid – Derfor tilbyder Dado Sens produkter i bedste kvalitet og klar information om ingredienser og effekt. Dado Sens’ produkter kombinerer naturlighed, effekt og hvor godt det matcher hudtypen. Produkterne fra Dado Sens er lavet til at aktivere hudens naturlige regenererende og helende evner.

Alle Dado Sens’ produkter er fri for petroleum, silikone, PEG, SLS og potentielle ingredienser der kan irritere huden. Deres produkter til sensitiv hud er endda fri for parfume, farvestoffer, konserveringsmidler og parabener. For allergikere og folk med meget tør hud, atopisk dermatitis, diabetes, psoriasis, rosacea, pletter eller acne er Dado Sens det bedste dermotologiske kosmetik.

Se udvalget af Dado Sens hos Natur & Helse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *