Erfaringer med botox

Jeg overvejer botox da jeg er lidt oppe i årene og derfor gerne vil høre fra nogle af jer om i har nogle erfaringer med botox. Der er nemlig så mange rygter og myter omkring botox om hvorvidt det er skadeligt eller ej, og om de bivirkninger der følger med ved en kosmetisk behandlelig er det værd. Selvfølgelig ved jeg at hvis man tager botox skal man gøre det med moderation, ligesom med næsten alt andet her i verden. Jeg vil ikke have sprøjtet mine ansigtsmuskler med botox hver tredje fjerde måned i et par år, da man så risikere at muskulaturen synger hen og bliver slap og livløs.

Kvalificeret botox behandler
Derfor søger jeg også efter en autoriseret og kvalificeret læge eller behandler til at varetage min behandling. Man ser og hører ofte om skrækhistorier hvor folk ligner noget fra det ydre rum grundet at de har valgt en uautoriseret læge til at indsprøjte botox i ens ansigt til yderst lave priser men til en ringere kvalitet, og de fleste bivirkninger sker hos disse ukvalificerede behandlere der ikke har forstand hvor meget og hvor de skal indsprøjte stoffet. Derfor vil jeg gerne foretrække en behandler der kan henvise til tidligere kunder som kan anbefale behandleren. Derimod mener jeg hvis man har en kvalificeret behandler så kan det skabe den ønskede effekt, hvor man får sig et yngre udseende, og minimere de rynker og liner man har i ansigtet.

botox

Cremer vs. botox
Derudover var der en veninde der anbefalede at jeg anvendte nogle foryngelsescremer i stedet, men jeg har læst mig frem til at de fleste cremers effekt ofte højst varer et par dage, og slet ikke har den samme effekt som botox. Derfor ville jeg også gerne høre jeres viden omkring cremer i forhold til botox.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *