Find en øjencreme, der passer til dig

øjencremeEr du ikke tilhænger af de trætte, tunge øjne med alt for mørke rander? Og bliver du kun endnu mere træt af, at se dig selv i spejlet disse mørke vinterdage? Så burde du tage det som et hint og få kigget nærmere på en øjencreme, der kan hjælpe dig på vej mod bedre tider.

Huden omkring vores øjne er og bliver den sarteste hud, hvorfor den også skal behandles derefter. Mange glemmer faktisk fuldstændig at pleje deres øjenomgivelser med øjencreme, og man kan på den måde sige, at de trætte øjne langt hen ad vejen er selvforskyldte. Selvfølgelig virker for lidt søvn og vand samt for dårlig kost heller ikke på situationen. Her giver vi dig en guide til nogle af Natur & Helses bedste øjencremer.

Caviar Eye Gel Flash Serum fra Naturfarm Pharmacy
Dette er faktisk ikke en øjencreme, men derimod et øjenserum, det vil sige at den enten kan bruges som et supplement til en øjencreme, eller alene. Dette øjenserum uden parabener er med til at mindske poser og rynker under øjnene og er med til at få dig tættere på et ungdommeligt og afslappet udseende. Undgå berøring med selve øjet.

Caviar Eye Gel Flash Serum fra Naturfarm Pharmacyhr en øjeblikkelig og langtidsløftende effekt, og vil på få uger mindske sorte rande under øjnene. Serummet er fremstillet på basis af kaviar, der har et ekstremt højt indhold af intet mindre end både vitamin A, D, B1, B2, B6 og DNA. Der er desuden tilsat spirende økologiske hvedekerner, fennikel, humle, kamille, citronmelisse, mistelten, røllike, agerpaderokke, sojakim, radise og masser af andet guf for den sarte hud. Samtlige ingredienser udvikler, når de er i berøring med huden, en elektrostatisk tiltrækning af bipolare, der daner en slags proteinfilm på huden.

Brugsanvisning: Dup en smule Caviar Eye Gel Flash Serum på huden omkring øjenområdet, der hvor der findes poser og rynker, med fingerspidsen. Ønsker du at intensivere behandlingen kan du gentage proceduren efter 15 – 20 minutters tid, da serummet sagtens kan bruges oven på dagcreme og make-up uden at miste din virkning.

Anti-Wrinkle Eye Cream Bioselect, økologisk øjencreme
Med denne økologiske øjencreme er du også sikret en intensive pleje. Med et højt indhold af dictamelia, lindetræ samt E- og K1-vitaminer, har du at gøre med en beskyttende og fugtende øjencreme, der mindsker og bekæmper de tidlige tegn på ældning.

Det høje indhold af dictamelia er med til at tilføre næring, og har en rensende antioxidant beskyttelse. Med øjencremens K1-vitamin vil den bidrage i bekæmpelsen af de mørke rande omkring øjnene såvel som de mørke poser. E-vitaminindholdet virker har en anti-ældende effekt, der er med til at udjævne rynkerne omkring øjnene, mens lindetræ beroliger den følsomme hud.

Brugsanvisning: Denne øjencreme fra Bioselect duppes let på øjenomgivelserne både morgen og aften.

Cosborg EyeCircle øjencreme
Med dette vidunder får du 5 ml. vidunderøjencreme, der med garanti kan afhjælpe dine mørke rande og misfarvninger omkring øjnene. Cosborg EyeCircle øjencreme er en kosmetisk øjencremecreme, der rent faktisk har videnskabeligt bevist, at den kan reducere de mørke rander og misfarvningerne omkring dine øjne.

Den fine, tynde hud omkring øjnene er letpåvirkelig og skrøbelig, hvorfor det også er nemt for det naturlige farvestof hæmoglobin, fra de røde blodlegemer, at hobe sig op og fremkalde det vi eknder som ”de mørke rander”. Cosborg EyeCircle æjencreme indeholder blandt andet naturlige enzymer, der kan nedbryde de farvestoffer, der har ophobet sig i huden omkring øjnene

Brugsanvisning: Inden brug af denne øjencreme bør du vaske huden og tørre efter. Påfør herefter øjencremen på det aktuelle område rundt om øjnene både morgen og aften.

God fornøjelse med din nye øjencreme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *