Min afhængighed af Gele-neglelak

gellackJeg er kæmpe fan af gele neglelak. Jeg stiftede kendskab til Shellac for ca. 3 år siden og jeg har været afhængig af det siden!

Da jeg tilfældigt fik kendskab til det, var det lige kommet til Danmark. Jeg havde bestilt tid til Sugering i en skønhedssalon inde i byen en lørdag, hvor jeg skulle i byen om aftenen. Mens jeg lå og fik min behandling, fik jeg øje på kosmetologens smukke baby lyserøde negle. De skinnede helt vild og der var ikke en eneste ridse at se på hendes negle. Vi piger ved jo, at man med helt normal neglelak, mister glansen efter blot én dag og man skal ikke begynde at bruge hænderne meget, før lakken falder af eller/og bliver ridset.

Jeg spurgte kosmetologen, om det var kunstige negle hun havde på, men det svarede hun nej til, og begyndte at forklare mig om deres nye negleprodukt, Shellac, der ikke mister glansen, ikke krakelerer og styrker dine naturlige negle, så de kan vokse sig naturligt lange. Det lød alt for godt til at være sandt! Det måtte prøves og jeg takkede derfor ja, til at få lagt Shellac efter min sugering behandling – heldigvis!!

Lige siden den første omgang Shellac har jeg bogstaveligt talt været afhængig! Jeg er ikke gået rundt med neglelak-frie negle i mere end højst 1 dag siden og mine negle er ikke engang blevet gule af alt det lakf-orbrug J Når man påfører almindelig negle lak i mere end 2 gange i træk, plejer ens negle at blive gullige. Det oplever man ikke med Shellac!

Jeg har i gennemsnit betalt 325 kroner for hver behandling og det er faktisk rigtig mange penge, når man har fået lagt en ny farve næsten hver 5. uge i 2 år. Jeg tør slet ikke at regne ud, hvor mange penge jeg har brugt på det! Jeg er derfor rigtig glad for at det er blevet muligt at få fingrene i lignende produkter til hjemmebrug.

Der findes efterhånden mange forskellige mærker indenfor gele-neglelak. Man kan ikke bruge Shellac til hjemmebrug, men alternativerne er mange. Jeg har selv valgt at købe geleneglelak fra mærket Depend, da Matas forhandler produktet. Der har også været adskillige dealsites, der har solgt geleneglelak med meget store rabatter, men jeg synes det er rigtig rart, at det også er muligt at købe produktet i en anerkendt fysisk butik, og fra et anerkendt mærke, der holer farverne opdateret så ens negle passer til de nyeste mode tendenser.

Jeg er rigtig glad for Depends gellack. Jeg var rigtig bange for at den ikke kunne måle sig med den førende CND Shellack og at Depends udgave tydeligt ville kunne mærkes som det bille alternativ – men det er slet ikke tilfældet!!!! Jeg er super glad for Depend gellack og kan 100 % anbefale den!

Jeg lægger den også på tæerne! Jeg har i alt brugt 1200 kroner på alle de farver jeg har  samt startkittet, og allerede efter 2 omgange på både fingre og tærer, havde det betalt sig at investere i mit eget gellak-sortiment. Igen – jeg kan kun anbefale det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *