Green People & Rønsbøl – Eksempler på god hudpleje

Der findes et væld kemisk baserede midler både til personlig pleje og rengøring, som vi danskere bruger hver evig eneste dag. Alt for ofte er resultatet kløe, irritation og desværre alt for ofte også allergi. Det er på tide, at vi skåner os selv for alle de skadelige stoffer og tager nogle fornuftige, naturlige valg, når det kommer til vores personlige pleje.

Der findes heldigvis efterhånden mange naturlige og gode valg, når vi skal vælge plejeprodukter. Her kommer et par eksempler i form af Green People og Rønsbøl.

Green People

Charlotte Vøhtz startede Green People som et resultat af jagten på en effektiv behandling til sin egen datter, der havde hudproblemer. Green People-stifteren brugte midler fra en international naturlæge samt kosttilskud til at helbrede sin datter.

Der blev Green Peoples filosofi til. Charlotte indså, at kemiske stoffer påvirker os alle negativt. Hun ville gøre noget. Det har siden hen resulteret i Green People, der i dag har udviklet langt over 100 økologiske helse- og plejeprodukter.

I dag fører Green People økologiske produkter uden parfume, solpleje, hår- og hudpleje, make-up og meget mere.

Rønsbøl

Rønsbøl er gennemtænkt hudpleje, der skal hjælpe brugere med at have det godt med deres udseende. Rønsbøl udbyder faktisk alt, som en moderne kvinde har brug for i daglig pleje af huden. Alle deres produkter er multifunktionelle, hvilket er lidt specielt.

Ligesom Green People går Rønsbøl op i at lave naturlige produkter, desuden skræddersyer de et program til forbrugeres behov og ønsker. Mærkets skin care-produkter er fyldte med vitaminer og mineraler og bygger på grundige analyser af vores huds behov.

Vores hud skal både plejes og beskyttes – Dette forstår Rønsbøl fuldt ud, og skaber lækre produkter uden parabener, duft og farvestoffer.

En af de helt centrale ingredienser i Rønsbøls produkter er E-vitamin, som er meget effektivt og godt for vores hud. Det hjælper med at forbedre optagelsen af ilt i vores celler, reducerer betændelsestilstande som for eksempel acne, hjælper med at hele væv i forbindelse med solskader, neutraliserer negative radikaler, hjælper huden blodcirkulation, hvilket giver en mere klar hud.

Der er mere

Der findes mange flere plejeprodukter, som kan hjælpe dig til et mere skånsomt og økologisk liv, Green People og Rønsbøl er blot nogle meget gode eksempler. Hold godt øje, og gå efter produkter med indhold som vitamin B, vitamin A, nøddeolier.

Rønsbøl vitamin mask

Til sidst vil undertegnede lige slå et personligt slag for produktet Vitamin Mask fra Rønsbøl, som jeg bruger jævnligt. Det er en intensiv maske som tilfører huden meget ekstra næring. Blandingen er en unik kombination af vitaminer og naturlige ingredienser, og det gav virkelig min hud en gedigen genopladning. Min hud blev mere frisk, velplejer og gennemfugtet – Simpelthen så dejlig blød.

Personligt bruger jeg masken i ansigtet en til to gange ugentligt. Man skal bare påføre masken i jævnt lag, og så er det vigtigt, at man masserer det helt ind.  Lad det virke i 10 minutter, og fjern derefter masken med vand.

rønsbøl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *