Hårfjerning med laser – slip for konstant vedligeholdelse

Hårfjerning via laser behandlinger er i dag en yderst populær metode, da det er utrolig effektivt, og sikrer et længerevarende og pænt resultat i forhold til de fleste andre metoder.

Behandlingen foregår af flere omgange

Nogen mener, at laserbehandling kan reducere hårvæksten med 40-80 %. Men resultatet varierer. Flere behandlinger gør det muligt at opnå årelange perioder uden hårvækst. Det er dog vigtigt at bemærke, at selv om der gives flere behandlinger, er der risiko for at hårene kommer igen.

Hvis uønsket hårvækst skyldes hormonel sygdom, kan behandling af ansigt tilbydes gratis på de klinikker, som regionerne har aftaler med. Dette gælder dog desværre ikke uønsket hårvækst på ben og lign.

Din hud- og hårfarve har betydning for resultatet

Hårfjerning med laser giver ikke resultat hos alle. De mest anvendte behandlingsmetoder har næsten ingen effekt på lyse og grå hår samt på mørk hud. Og bruges derfor primært på lys hud med mørke hår. Det er vigtigt, at der stadig sidder hår i hårsækken, hvorfor der 6 uger inden behandlingen ikke må foretages nogen som helst form for hårfjerning. Det anbefales til gengæld at barbere området en uges tid før behandling. Det er normalt, at huden er lidt rød og stiv i det efter behandling, men det vil gå over efter nogle timer. Sollys på det behandlede område frarådes i de efterfølgende uger.
Gravide frarådes desuden behandling med laser.

Klinikker der ikke er godkendte til behandling med laser frarådes på kraftigste vis, da personalet hos disse ikke har de påkrævede uddannelser til sådanne behandlinger.

En dyr fornøjelse

Da behandlinger af flere omgange er en nødvendighed for et sikkert resultat, og da antallet af behandlinger varierer fra person til person, så kan det godt gå hen og blive lidt dyre end flere andre metoder, som til gengæld ikke har lige så høje effektivitetsrater.

Prisen afhænger i høj grad af områdets størrelse, og hvilken del af kroppen der skal behandles. Prisen for behandlinger med laser ved godkendte danske klinikker ligger typisk på omkring 3000 kr. for én behandling på ben, 800-900 kr. for én behandling af overlæben og 1200-2000 kr. for én behandling af bikinilinjen. Der er derudover en lang række af forskellige behandlinger fra top til tå. Typisk består hårfjerning med laser af 3-6 behandlinger, hvorfor behandling af større områder hurtigt kan løbe op i nogle tusinde kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *