Hvor mange benytter sig af tandblegning?

Der er noget, jeg længe har undret mig over, som jeg godt kunne tænke mig at få svar på, og det håber jeg selvfølgelig, at I kan hjælpe mig med. Jeg ser flere og flere kvinder med meget hvide tænder, og jeg undrer mig over, om det kan være rigtigt, at de alle får dem bleget, eller om de er født med så hvide tænder?

Grunden til at jeg undrer mig er, at jeg ofte hører om piger og kvinder, der taler om, hvordan de hver især får bleget tænder; nogle får det gjort hos tandlægen, mens andre giver sig i kast med diverse gør-det-selv tandblegningskit, så jeg ved udmærket godt, at der er mange, der får det lavet enten på den ene eller den anden måde, men jeg har virkelig svært ved at tro, at der er SÅ mange, som jeg tror, der får bleget tænder?

Uanset hvad kunne jeg godt tænke mig at høre, hvad deres hemmelighed er, for jeg går selv og drømmer om kridhvide tænder, men jeg tør ikke rigtigt give mig i kast med nogen af metoderne, før jeg ved, hvad der virker, og hvad der ikke gør, så hvis der er nogle af jer, der vil dele deres erfaringer med mig og de øvrige læsere her på bloggen, så ville jeg blive meget glad, og jeg vil selvfølgelig også gerne høre dit bud på, hvor mange der får lavet tandblegning, og hvor mange der er født med naturligt hvide tænder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *