Min succes med Nupo fra Ren-Velværeshop.dk

For et lille halvt års tid siden købte jeg via Ren VelværeShop online en stor Nupo-kur, fordi jeg tænkte: ”Nu skal det være!” Jeg skal endelig til at nå min idealvægt. For at være helt ærlig, så er det nogle år siden, at jeg har ligget der. Jeg er en af dem der, der altid har haft fem kilo for meget på sidebenene.

Jeg havde hørt godt om Nupo, og jeg køber tit ind på Ren VelværeShop, fordi de er de bedste til al det naturlige og økologiske pleje. Så der købte jeg selvfølgelig ind igen.

Er man på en Nupo-kur, udskifter man sine måltider med en Nupo-shake, og så kan man ellers supplere op med deres forskellige mellemmåltider. Det var ikke nemt for mig, at vende mig til at leve af Nupo. Selvom jeg må indrømme, at det smagte ret godt. Især det med chokoladesmag. Mmm…

Det holdt hårdt, men jeg er på den anden side af det nu. Nu er jeg 10 kg slankere, og kan endelig sige, at jeg for første gang i mit voksne liv ikke er lettere overvægtig. Det er befriende, og i dag spiser jeg almindeligt, men bevidst sundere, end jeg har gjort hidtil.

Jeg snacker stadig lidt på en Nupo-bar en gang i mellem, og har købt mig et helt lager fra Ren Velværeshop. Så jeg har altid en med mig, så jeg ikke så nemt lader mig friste af kager, slik og andre søde sager. Ting, som jeg normalt ikke kunne holde mig fra.

Vil du også have succes med Nupo-kuren, kan du læse mere på Ren-VelværeShop.dk. Hav en dejlig dag!

nupo ren velværeshop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *