Symbioflor+ & Udo’s Choice – To sunde til tarmen

Det er aldrig for sent at få tjek på sine kosttilskud. Lad nu være med at tro, at det kan være lige meget at tage kosttilskud, for så snyder du din krop og spilder din sundheds fulde potentiale. Grib muligheden for at få en sundere krop og et mere roligt sind i dag. Her stiller jeg skarpt på et par gode kosttilskud. I dag er mit fokus på kosttilskud, der tilfører os de vigtige mælkesyrebakterier.

Symbioflor+

Symbioflor+ er mælkesyrebakterier i vegetabilske kapsler, hvor indholdet af levedygtige mælkesyrebakterier er højt. Præparatet er desuden totalt frit for nogen former for animalske ingredienser, så du vil sagtens kunne tage det som både vegetar og veganer.

Symbioflor+ er unikt på grund af måden, hvorpå mælkesyrebakterierne komplementerer hinanden. Mælkesyrebakterierne i Symbioflor+ er nøje udvalgt på baggrund af grundige, kliniske studier. Jeg kan ikke understrege nok, at mælkesyrebakterierne i Symbioflor+ ikke kommer fra mælk. Derimod bærer bakterierne navnet, fordi de producerer mælkesyre i vores tarme.

Tager du Symbioflor+, kan det hjælpe med at opretholde den naturlige tarmflora, hvilket er vigtigt for både din sundhed og dit velbefindende. Døjer du tit med maven, kan dette være løsningen.

Udo’s Choice

Udo’s Choice er vegetabilske kapsler, der indeholder hele otte specifikke tarmflora bakteriestammer. Dog kan dette produkt, modsat Symbioflor+, indeholde spor af mælk såvel som soja. Dette præparat er designet til en sund mikroflora i et voksent menneske. Ikke noget med at give dine børn disse kapsler, da voksne har behov for en større mængde af disse bakterier.

De bakteriestammer, som er i Udo’s Choice er udvalgt, da de har en høj resistens over for mavesyre, de mister derfor ikke deres virkning. Du skal indtage kapslerne på fuld mave, hvor de så vil nå din fordøjelseskanal og hjælpe din tarmflora på vej. Hvis du ikke er så vild med at sluge kapsler, kan Udo’s Choice-kapslerne faktisk åbnes, og deres indhold kan drysses over din mad, hvad end den er kølig eller varm. Vær dog opmærksom på, at maden ikke må være kogende varm, da præparatet så kan miste sin virkning.

Der findes rigtigt mange gode produkter, der kan hjælpe dig til en sund tarmflora. Spørg derfor evt. din lokale eller en online helsekostforretning til råds, så du får et præparat, der passer netop dig og din livsstil.

symbioflor udos choice

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *