Tips og tricks til hudpleje med Aniel Care

Vigtigheden af at holde sin hud sund og i balance behøver vi vist ikke længere at understrege, og gudskelov er der også en voksende interesse for naturlige og økologiske produkter til pleje af hele vores krops hud. Mens nogle producenter af naturlig hudpleje fokuserer mest på ansigtet, er andre fx Aniel Care en producent der går holistisk til værks og tænker på hele kroppen, og den hudpleje, som vi har så meget brug for.

Aniel Care er en hudplejeserie, der har et væld af produkter – Det skal man have, hvis man vil hele kroppen rundt. Det er et mærke der fokuserer på at huden skal være i den rette balance og være sund, hvis den skal være velplejet og se velplejet ud. Derfor er produkterne fra Aniel Care naturligvis også parfumefri.

Aniel Care

Dansk og dejligt

Aniel Care bliver produceret i Danmark, og der bruges ingredienser fra naturen som friskpressede urter, der bliver destilleret og udtrukket i olier. Det er den alternative kosmetolog Susanne Melchiorsen, der med sine mere end 20 års erfaring står bag Aniel Care.

Produkterne er fri for unødvendige tilsætningsstoffer, der gør din hud smuk både udefra og indefra.

Populære produkter fra Aniel Care

Der er flere af produkterne fra Aniel Care, der er blevet rigtigt populære – Det gælder fx deres genopbyggende og nærende øjenmaske, Aniel Rebuild Beauty Eyes, der afhjælper grimme, mørke render under øjnene.

Husk dog at starte med at rense din hud. Aniel Care fører flere renseprodukter til ansigtet, som er effektive, men skånsomme på samme tid. Og deres universelle renseprodukt kan også sagtens bruges til sart hud.

Det er vigtigt, at du får din hud til at fungere som en helhed, og har skal man starte med rensningen.

Psst… Vil du gerne tage plejen af din hud til næste niveau? Så hæng på, og læs vores tips.

Brug en blød rensebørste, når du skal rense din hud med Aniel Care, du kan fx vælge producenten egen. Det skal skumme produktet op og fordele det med børsten, på den måde fordeles det godt i porerne i din hud.

Husk også at rense to gange, hvis du renser makeup af! Hvis ikke din hud er ren, kan den ikke optage de gode aktive stoffer, som du forsøger at tilføre den, når du plejer den.

Sørg for at huden er renset helt af, så du ikke får tilstoppede porer! Rens din hud morgen og aften, selv hvis du ikke bruger makeup, vil du blive overrasket over, hvor beskidt huden kan blive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *