Topmoderne tandlægeklinik i Hellerup

Om klinikken
På klinikken, som har sin tilværelse i de smukkeste rammer i Hellerup, udfører vi alle former for tandbehandling. Forebyggende såvel som bevarende. Vi prioriterer vore kunders ve og vel utrolig højt, og vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig i trygge hænder, når man skal til tandlægen. Derfor har vi investeret i det bedste udstyr, der kan fås i tandlægefaget, og har gjort en dyd ud af at indrette vores lokaler på smukkeste vis med stilrent og klassisk interiør.

For mange mennesker er et tandlægebesøg sat i forbindelse med smerte og stort ubehag. Det er derfor vigtigt for os, at du går herfra med en god oplevelse, og har lyst til at komme igen. Vores tandlæger er derfor uddannede til, at kunne yde dig en service, der er tilpasset lige præcis til dig. Derudover er vores tandlæger højtuddannede og højt kompetente, og har flere års erfaring inden for tandlægefaget. Skulle du have lyst til at komme ned på klinikken for at se og høre nærmere, skal du naturligvis være velkommen til det.

tandlæge hellerupTidsbestilling foregår både via telefon og mail, men det er også muligt at komme ned i klinikken og bestille en tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *