Vitaminer er kilden til et sundt og langt liv

Vitaminer kosttilskud helsekost sundhed

Det er meget omdiskuteret, hvorvidt kosttilskud har en gavnlig effekt eller ej. Jeg forholder mig dog en smule pessimistisk til den voldsomme kritik, der fra tid til anden finder sted af kosttilskud. Jeg vil bestemt ikke afvise, at der findes kosttilskud, som på den ene eller anden led ikke er gavnligt for kroppen. Tværtimod faktisk. For den slags produkter er der skam også på markedet.

Men hvis man gider at bruge en smule tid – ikke meget, bare lidt – på at tjekke, hvad kosttilskuddet indeholder, og hvad disse ingredienser egentlig er, så kan man nemt gå uden om de forkerte kosttilskudsprodukter og få fat i de rigtige.

Der skal ikke sås tvivl om, at det optimale ville være at få sine vitaminer og mineraler igennem kosten, men dette kan være rigtig svært for mange mennesker. Jeg er en af dem, som har svært ved dette, og grunden til det er ligegyldigt. Jeg vil bare gerne anbefale to produkter, som jeg selv gør brug af dagligt. Det drejer sig om Kyolic og Avosol. Kyolic er et såkaldt hvidløgspræparat. Hvidløg har rigtig mange gode egenskaber, men det kan for mange også syntes at lugte og smage grimt. Disse tabletter hverken lugter eller smager grimt. Og de anbefales oven i købet af Danmarks førende Radiodoktor.

Avosol er lavet på avocado og soja, og indeholder en hel masse C-vitaminer, hvilket er vigtigt, da det er det eneste vitamin, som menneskets krop ikke kan producere selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *